Přijeďte zažít skvělý den! Liga lesní moudrosti pořádá akci pro veřejnost, pro holky a kluky, pro jejich rodiče… 14. 9. 2019!

    Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti

    Zkrátka pro všechny, kdo se rád baví a zároveň se chce něco naučit.
    Budeme střílet z luku, rozdělávat oheň, poznávat přírodu a závodit s kamarády. Jestli máš dost odvahy a síly ukázat nám, že máš na to, abychom ti říkali velký bojovník, tak pojeď na Točník. Kluci a holky z Ligy lesní moudrosti ti ukážou, co všechno se dá dělat v lese, doma v tělocvičně nebo jen tak na louce..

    Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti Co tě čeká?
    Cestou potkáš mnoho zkoušek, při kterých budeš muset prokázat své dovednosti, důmyslnost a zvídavost. Nebude to vůbec lehké, ale každý úspěch bude odměněn. Dozvíš se třeba, jak vystopovat lišku, jaké Indiáni malovali obrázky na svá týpí, které houby jsou jedlé a které ne, co všechno nosíme na táboře na sobě nebo jak se hraje lakros.

    www.woodcraft.cz/tocnik

    Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti Vstupné
    Akci můžete navštívit za klasické hradní vstupné + 50 Kč příspěvek na program.
    Základní: 80 Kč + 50 Kč
    Zlevněné*: 60 Kč + 50 Kč
    Symbolické*: 10 Kč + 50 Kč
    Zdarma*: zdarma bez navýšení

    Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti * dle podmínek hradu Točník (Zlevněné: děti od 6 do 15 let, studenti po předložení platného průkazu, důchodci, ZTP, ZTP-P Symbolické: hromadné výpravy dětí do šesti let z mateřských škol a škol v přírodě Zdarma: děti do šesti let, jeden doprovod ZTP-P, pracovníci NPÚ a AMG po předložení platného průkazu)


    Liga lesní moudrosti

    Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti Liga lesní moudrosti (llm.woodcraft.cz) je nezávislá samostatná organizace sdružující chlapce i dívky, muže i ženy každého věku se zájmem o woodcraft – výchovné hnutí, které vytyčil počátkem 20.století americký spisovatel, malíř, přírodovědec a pedagog E. T. Seton.

    Indiáni z Točníku - akci pro veřejnost pořádá Liga lesní moudrosti Většina činnosti se odehrává v dětských kmenech pod vedením dospělého náčelníka. V LLM jsou však i kmeny mladých lidí či dospělých anebo jednotlivci a rodiny s malými dětmi.

    www.woodcraft.cz

    Autor