Jako každý rok se i letos na CVVZ setkají pedagogové, vedoucí a instruktoři z malých i velkých organizací, dobrovolníci i profesionálové z nejrůznějších oborů, kteří se zabývají dětmi a dospívajícími.

    Proč? Aby načerpali inspiraci, zažili něco neobyčejného, našli nové přátele a porovnali své názory a zkušenosti. Cílem akce je vytvořit prostor, kde můžou pracovníci s dětmi a mládeží sdílet názory a společné problémy, hledat řešení, otevřít a představit veřejnosti téma volnočasové výchovy v médiích.

    Logo CVVZ 2015Každý účastník si sestaví program dle svých zájmů, na výběr má z přednášek, řízených diskusí, poznávacích výprav, dílen či bloků her a sportů, vše vedené dobrovolnými lektory z různých organizací a oborů. Účast na všech aktivitách je pochopitelně dobrovolná. Pro ty, kdo by raději sdíleli své zkušenosti někde v klidu, je k dispozici pohodlné zázemí čajovny.

    Místo konání se mění každý rok, pro ten letošní byla vybrána Chrudim u Pardubic. A kdy se tato událost uskuteční? Do diářů si vyznačte 13.–15. listopadu. Tehdy se v Chrudimi bude pomáhat stavět budoucnost pro naši zemi, budou se upevňovat vztahy mezi všemi, kteří se podílejí na výchově dětí jakožto soběstačných, vzdělaných a schopných lidí.

    Více na www.cvvz.cz


    #cvvz

    Na akci CVVZ – Celostátní vzájemná výměna zkušeností se jednou ročně dobrovolně setkávají vedoucí působící v malých i velkých organizacích, spolcích a klubech. Posláním CVVZ je vytvářet prostor pro komunikaci názorových proudů v práci s dětmi a mládeží ve volném čase, vyhledávat závažná témata a společné problémy a nastiňovat jejich možná řešení, udávat směr v práci NNO, popularizovat problematiku na veřejnosti a v médiích. Více informací najdete v tématickém okruhu CVVZ na ADAM.cz – www.adam.cz/cvvz.html.

    Autor