Česká rada dětí a mládeže zahájila prostřednictvím svého projektu Evropských karet mládeže EYCA blízkou spolupráci s ČD (= České dráhy).

    Prvním ze tří plánovaných kroků je vytvoření společného firemního profilu ČRDM na e-shopu ČD.

    Výhody nakupování prostřednictvím tohoto společného profilu na a e-shopu ČD jsou následující:
    sleva na veškerém jízdném (i již zlevněném) až 10% – začínáme na 4% a sleva se bude zvyšovat, čím více budeme přes tento profil společně nakupovat (aktuálně činí sleva 5%, pozn. red.);
    místenky zcela zdarma;
    – automatické doporučení nejvýhodnější ceny (systém umí využívat veškerých slevových možností ČD a vybere vždy tu nejlevnější).

    Tento profil je navíc určený k tomu, aby ho používalo více různých lidí (vedoucích), takže není problém, abychom tam nakupovali všichni (a brzy se tak dostali na 10% slevu pro všechny).

    EYCA - Evropská karta mládeže (eyca.cz) Stačí se přihlásit na adrese https://www.cd.cz/eshop/ (vpravo nahoře) s těmito přihlašovacími údaji:
    Uživatelské jméno: karty@crdm.cz
    Heslo: (heslo bylo uvedeno v e-mailu „Týden v ČRDM, 27. 6. 2014“, nebo vám ho můžeme na požádání zaslat z adresy karty@crdm.cz, stačí uvést, z jaké organizace/organizační jednotky jste)

    Při nákupu jízdenek stačí jen uvést jméno pověřené osoby (tedy osoby, která bude přítomna kontrole lístků ve vlaku) a číslo jejího libovolného dokladu (lze použít i In Kartu). Nikdy však neměňte údaje účtu ČRDM jako takového.
    Nabídka samozřejmě platí i pro členské organizace Krajských rad dětí a mládeže.

    Dalšími kroky by pak měla být sleva pro všechny držitele karet vydávaných ČRDM (tedy jak karet EYCA, tak i všech členských karet – i těch pro starší 30 let!) na pořízení In Karty ČD, a dále možnost pořídit členské ČRDM In Karty (s potenciální slevou až 75%). Jakmile budou tyto další kroky dohodnuty, budeme vás o konkrétních podmínkách a možnostech informovat. Rozhodně ale platí, že čím více budeme všichni využívat nákupu jízdenek přes společný účet, tím budou další kroky uskutečněny dříve a tím budou podmínky ze strany ČD zajímavější!

    Aktuálně jsme již nakoupili jízdenky za více než 50 000, a došlo tak navýšení slevy o 1 % (na 5% pozn. red.), takže neváhejte a společného účtu využívejte!

    Máme obrovský společný potenciál, tak ho pojďme využít a tuto informaci co nejvíce rozšířit!

    Pro více informací pište na karty@crdm.cz

    Autoři