Pro děti, které se v období pololetních prázdnin (1.-3. února 2013) chtějí pobavit a také si rozšířit své vědomosti o pražských kulturních památkách, je tady Ledová Praha.

    Tuto akci pořádá Pionýr a Nadace Dětem 3. tisíciletí ve spolupráci s několika pražskými školami, letos již po třinácté. Informace: www.ledovapraha.cz

    Ledová Praha nabízí dětem nejen z Prahy netradiční zážitky díky vstupenkám se slevou nebo zdarma do pražských muzeí a pamětihodných míst. (ilustrační foto Ledovapraha.cz) Pro rodiče s dětmi a pražské kolektivy:
    Kartičky – průkazky ke zlevněnému vstupu do jednotlivých muzeí budou k dispozici do 1. února na recepci Senovážné náměstí 977/24.

    Ledová Praha nabízí dětem nejen z Prahy netradiční zážitky díky vstupenkám se slevou nebo zdarma do pražských muzeí a pamětihodných míst. (ilustrační foto Ledovapraha.cz) Účastníci Ledové Prahy mají možnost v neděli 3. února zdarma navštívit PragoFest – festival her a fantastiky, který probíhá v Modré škole na Jižním Městě. Více na www.pragoffest.cz.

    Pro letošní rok organizátoři připravili geocachingovou hru.

    Upozornění: Bobová dráha se letošního ročníku Ledové Prahy neúčastní.

    Autor