Kolem kašny 2004aneb Slavnost dne dětí, malých i velkých
    Od soboty 18. do neděle 19. června 2005 se již posedmé uskuteční kulturně-výtvarný festival v prostoru Dětského domova v Radeníně u Chýnova. Kdysi dávno se lidé potkávali KOLEM KAŠNY. V dnešní době se již tolik nesetkáváme. Děti vyrůstající v dětském domově mají k různým dobrým a nadějným životním setkáním ještě vzdáleněji. Právě proto tu je KOLEM KAŠNY – aby se potkali děti a dospělí z blízka i z dáli s různými životními příběhy a bylo jim spolu dobře. Náš malý kulturní festival KOLEM KAŠNY chce především vytvořit prostor k potkávání se.

    Na setkání KOLEM KAŠNY jsou zvány děti z blízkých i vzdálenějších dětských domovů, děti i dospělí z okolí. Návštěvníky KOLEM KAŠNY čeká bohatý kulturní program. Ke shlédnutí jim nabízíme hudební, divadelní i taneční představení. Děti i dospělí mají možnost tvořit v nabízených dílničkách s pestrou nabídkou činností. Na nedělní dopoledne je připravena spousta atrakcí a soutěží, při kterých si budou děti moci vyzkoušet svou zdatnost, zručnost, postřeh, trpělivost, moudrost, ale i si užít obyčejnou radost ze hry.

    Pro děti z dětských domovů připravila na sobotní večer společnost Sodexho společné stravování a služby slavnostní hostinu, při které se budou moci malí i velcí potkat u společného stolu pod modrou oblohou. Všichni účastníci KOLEM KAŠNY hrají, tančí, zpívají a spolu s dětmi tvoří bez nároků na honorář. LETNÍ DůM a Dětský domov v Radeníně Vás zvou k setkání KOLEM KAŠNY a děkují všem zúčastněným za dobrou vůli.

    Kolem kašny 2004

    Kdy: 18. – 19. června 2005

    Kde: Dětský domov a Speciální školy, Radenín 1

    Pořádá: Občanské sdružení LETNÍ DŮM, Senovážné náměstí 24/977, Praha 1, letnidum@volny.cz

    Kontaktní osoba: Martina Němcová (tel.: 777 866 250)

    Partneři projektu: Sodexho společné stravování a služby, Nadace Duhová energie, Nadace Naše dítě, Nadace Terezy Maxové, ČNA Mládež, Ministerstvo práce a sociálních věcí, Magistrát hlavního města Prahy

    Plakát ke stažení ZDE (PDF 750 kb)

    Autor